Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Verkosto
 
 
Wild Adventures North on enemmän kuin pelkkä luontomatkailuyritys. Se yhdistää sinut ja muut luonnosta pitävät ihmiset sosiaaliseksi verkostoksi. Emme siis tyydy pelkkään yksisuuntaiseen tiedottamiseen, vaan tarjoamme laajan julkaisu- ja keskustelukanavan kaikille aiheistamme kiinnostuneille ihmisille. Lue alta tarkempi esittely sosiaalisen median kanavistamme.
 

 
Facebook-sivu
 
Seuraa meitä facebookissa nähdäksesi tuoreimmat tiedotteet toiminnastamme.
 
 
Edellä esitellyn facebook-sivun lisäksi Wild Adventures North isännöi facebookissa myös kahta aiheryhmää, joissa jokainen aiheistamme kiinnostunut saa julkaista ja keskustella. Lue alta ryhmien tarkempi esittely.
 
Instagram
 
Julkaisemme Instagramissa säännöllisesti uusia kuvia vaelluksiltamme tunnuksella @wildadventuresnorth. Voit hankkia omille luontoaiheisille Instagram-kuvillesi lisää näkyvyyttä merkitsemällä ne hashtagilla #wildadventuresnorth! Jaamme niistä luvallasi parhaimmat omassa feedissämme. Kuvat tulevat näkyviin myös tämän sivuston alabanneriin.
 
 
YouTube
 
YouTube -kanavaltamme löytyy videokoosteita vaelluksiltamme. Videoissa on käytetty myös asiakkaidemme kuvaamaa materiaalia. Löydät asiakkaiden kuvaamia videoita myös heidän omilta YouTube -kanaviltaan. Osa videoista on upotettu sivustomme Videot -osioon.
 
 
Käsivarren vaeltajat

Haaveiletko vaelluksesta Käsivarren ainutlaatuisessa erämaassa, tai oletko kenties jo kokenut Käsivarren kulkija? Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita! Myös Pöyrisjärven ja Tarvantovaaran erämaa-alueet lasketaan tässä ryhmässä Käsivarreksi. Rohkaisemme kysymään neuvoja ja jakamaan kokemuksia.
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                      
 
©2018 Wild Adventures North - suntuubi.com