Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Verkosto
 
 
Wild Adventures North on enemmän kuin pelkkä luontomatkailuyritys. Se yhdistää sinut ja muut luonnosta pitävät ihmiset sosiaaliseksi verkostoksi. Emme siis tyydy pelkkään yksisuuntaiseen tiedottamiseen, vaan tarjoamme laajan julkaisu- ja keskustelukanavan kaikille aiheistamme kiinnostuneille ihmisille. Lue alta tarkempi esittely sosiaalisen median kanavistamme.
 
Instagram
 
Julkaisemme Instagramissa säännöllisesti uusia kuvia vaelluksiltamme tunnuksella @wildadventuresnorth. Voit hankkia omille luontoaiheisille Instagram-kuvillesi lisää näkyvyyttä merkitsemällä ne hashtagilla #wildadventuresnorth! Jaamme niistä parhaimmat omassa feedissämme. Kuvat tulevat näkyviin myös tämän sivuston alabanneriin.
 
YouTube
 
YouTube -kanavaltamme löytyy videokoosteita vaelluksiltamme. Videoissa on käytetty myös asiakkaidemme kuvaamaa materiaalia.
 
 
Facebook-sivu
 
Seuraa meitä facebookissa nähdäksesi tuoreimmat tiedotteet toiminnastamme.
 
 
Edellä esitellyn facebook-sivun lisäksi Wild Adventures North isännöi facebookissa myös erilaisia aiheryhmiä, joissa jokainen aiheistamme kiinnostunut saa julkaista ja keskustella. Lue alta ryhmien tarkempi esittely.
 
Luontoaiheinen sosiaalinen verkosto
 
Pidätkö luontomatkailusta tai onko sinulla harrastus, jossa olet kosketuksissa luonnon kanssa? Suhde luontoon yhdistää suurinta osaa ihmisistä. Kaikki luonnosta kiinnostuneet ovat tervetulleita facebook-ryhmään! Rohkaisemme jakamaan tietoa ja kokemuksia erilaisista luontoon liittyvistä harrastuksista sekä luontomatkailusta. Myös kuvat, videot, blogit, artikkelit, mainokset ja kaikki muukin luontoon liittyvä on tervetullutta. Ehkä keksit jotain aivan uutta! Olet itse mukana määrittämässä, mitä kaikkea tämä verkosto tulee tulevaisuudessa pitämään sisällään!
 
 
Käsivarren vaeltajat

Haaveiletko vaelluksesta Käsivarren ainutlaatuisessa erämaassa, tai oletko kenties jo kokenut Käsivarren kulkija? Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita! Rohkaisemme kysymään neuvoja ja jakamaan kokemuksia.
 
 
Pöyrisjärven vaeltajat
 
Haaveiletko vaelluksesta Pöyrisjärven ainutlaatuisessa erämaassa, tai oletko kenties jo kokenut Pöyrisjärven erämaan kulkija? Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita! Rohkaisemme kysymään neuvoja ja jakamaan kokemuksia.
 
 
Suomen nisäkkäät

Kaipaatko tunnistusapua tai tietoa Suomen nisäkkäiden elintavoista, vai oletko kenties jo kokenut nisäkäsasiantuntija? Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita! Rohkaisemme esittämään kysymyksiä ja jakamaan tietoa. Pyrimme kuitenkin välttämään metsästys- ja susikeskustelua, sillä niille löytyy facebookista omat ryhmänsä.
 

Jousi-, atrain- ja harppuunakalastus

Haaveiletko uuden erikoisen kalastusmuodon opettelusta, tai oletko kenties jo kokenut erikoiskalastaja? Kaikki jousi-, atrain- ja harppuunakalastuksesta sekä muista erikoisemmista kalastuksen muodoista kiinnostuneet ovat tervetulleita! Rohkaisemme kysymään neuvoja ja jakamaan kokemuksia.
 
 
  
 
 
 
 
 
Metsähallituksen yhteistyöyritys
 
 
 
 
 
 
 
                      
 
 
©2018 Wild Adventures North - suntuubi.com