Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Oppaaksi?
 
 
Etsitään uudistajia ja tienraivaajia!
 
Wild Adventures North yhdistää monia luontomatkailualalla työskenteleviä toimijoita, joista keskeisimmässä osassa ovat eräoppaat. Riveissämme toimivat eräoppaat ovat itsenäisiä ammattilaisia, jotka toimivat alalla osa- tai kokoaikaisesti. Jotkut heistä työskentelevät usealle eri työnantajalle ja joillakin on myös oma yritys.
 
Suomessa suurin osa eräoppaiden työstä painottuu turistilomailijoille, polttariporukoille ja leirikoululaisille tarjottaviin kevyisiin 1-2 tunnin ohjelmapalveluihin, kuten esimerkiksi koiravaljakkoajeluun, melontaan, koskenlaskuun ja jousiammuntaan. Oletko valmis rikkomaan näitä totuttuja kaavoja? Uskotko että on mahdollista tehdä asioita paljon suuremmin ja villimmin? Haluatko olla mukana luomassa jotain aivan uutta suomalaisten eräopaspalveluiden kentässä?
 
"Miksi en vain alkaisi tehdä vastaavia vaelluksia oman yritykseni nimissä?"
 
Wild Adventures Northin eräoppaana sinun ei tarvitse unohtaa omaa yritystäsi ja sen etuja. Päin vastoin toimiessasi vaellustemme oppaana, annamme ilomielin laajaa näkyvyyttä omalle yrityksellesi. Voimme brändätä vaelluksistamme yhteistyövaelluksia, jolloin yrityksesi nimi tulee tasavertaisesti esiin Wild Adventures Northin rinnalla kaikissa vaelluksen mainoksissa ja vaelluksen myötä tehtävissä julkaisuissa.
 
Wild Adventures Northin eräoppaana/yhteistyökumppanina:
  • Et joudu etsimään asiakkaitasi yksin, vaan autamme niiden hankkimisessa. Olemme onnistuneet sitouttamaan luomaamme sosiaaliseen verkostoon laajan ihmisjoukon, jossa on monia potentiaalisia asiakkaita.​​
  • Sinun ei tarvitse suunnitella vaelluksia yksin, vaan saat suunnitteluapua meiltä. Saat myös toimia oppaana valmiiksi suunnitelluilla vaelluksillamme.
  • Sinun ei tarvitse luoda vaellus- ja turvallisuussuunnitelmia tyhjästä, vaan saat käyttöösi meidän käyttämämme tiedostot.
  • Sinun ei tarvitse ottaa kaikkea vastuuta yksin, vaan saat vaelluksille avuksesi muita eräoppaitamme. Tämä on tärkeää jos satut esimerkiksi sairastumaan juuri ennen vaellusta tai sen aikana.
Näin pääset Wild Adventures Northin eräoppaaksi
 
1. Suorita erä- ja luonto-oppaan ammattitutkinto.
 
2. Jätä vapaa hakemuksesi sähköpostilla. Plussaa tulee hyvästä fyysisestä kunnosta, hyvästä tunturialueen kasvi- ja eläinlajien tuntemuksesta sekä aikaisemmasta vaelluskokemuksesta esimerkiksi Suomen, Norjan ja/tai Ruotsin luonto- ja erämaa-alueilla. Myös umpihankihiihto-, maastopyöräily- ja melontakokemuksesta voi olla hyötyä tulevia vaellustuotteita ajatellen. Vieraiden kielien taitoa et välttämättä tarvitse, sillä kohderyhmämme muodostuu pääsääntöisesti suomenkielisistä.
 
3. Parhaimmat hakijat valitaan apuoppaaksi Wild Adventures Northin vaellukselle. Tehtävä on palkallinen.
 
4. Jos suoriudut apuoppaan tehtävistä kunnialla läpi, voit jatkossa toimia Wild Adventures Northin täysvaltaisena oppaana valmiiksi suunnitelluilla vaelluksilla pääoppaan rinnalla, sekä voit suunnitella itse uusia vaelluksia ja toimia niiden pääoppaana. Saat tehdä töitä juuri sen verran kuin sinulle sopii. Palkanmaksajiasi ovat asiakkaat. Olet itse mukana määrittämässä vaellusten hintaa.
 
 
Tutustu muihin eräoppaisiimme
 
Wild Adventures Northin nimissä toimivat eräoppaat esittelevät itsensä täällä.
 
  
 
 
 
 
 
Metsähallituksen yhteistyöyritys
 
 
 
 
 
 
 
                      
 
 
©2018 Wild Adventures North - suntuubi.com